| Robert_Mocanu_1996 a întrebat:

Cred că am o problema, îmi este mai tot timpul foame. Dacă acum mănânc o masă sățioasă peste aproximativ o oră îmi este iarăși foame. Desi mănânc mult si pe lângă cele 3 mese principale mai am vreo 5 sau 6 gustări sun foarte, pot spune chiar extrem de slab. Care ar putea fi cauza, ar trebui sa consult un doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu te ingrasi, atunci nu e nici o problema, poate ai arderea caloriilor mai puternica.
Si eu am mancat "cat trei adulti" si am fost slab de tot, dar mereu am fost afara la fotbal, la alergat, urcat in copaci, drumetii, bicicleta etc.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil este un adolescent care creste mult. E normal sa mananci mult, fii doar atent as nu mananci prostii, mananca mai ales fructe, legume si lactate.

| CuriousStuff a răspuns:

Sau pe langa ce au zis userii de mai sus recomand un consult medical si o analiza de scaun. S-ar putea sa fie ceva paraziti intestinali. Doar ca sa fim siguri.