Mergi imediat la medicul stomatolog de urgenta! Nu e bine sa ai puroi in masea pentru ca este otrava curata pentru intregul organism, daca se sparge puroiul se imprastie si poti sa mori pe loc! Mai bine du-te la medicul stomatolog si trateaza-te bine si luati medicamentele prescrise!
Farmacistii nu sint in masura sa recomande antibiotice. De ce naiba mai exista doctori? Nu e ca si cum antibioticele ar fi vitamina C. Las' ca la urmatoarea epidemie de ceva nasol, la noi probabil o sa fie juma' de populatie imuna la antibiotice, ca baga in ei ca idiotii. Ce distractie o sa fie atunci, mama-mama...
Nu te contrazic, dar nu pot face altceva. Dentistul nu imi poate face nimic pentru ca am puroi, cel mult imi prescria si el un antibiotic sa scap de el, ca pe urma sa faca ce stie el mai bine. Eu zic ca nu am facut rau sa iau un antibiotic pe care l-am mai luat si si-a facut treaba(am uitat sa mentionez asta, dar nu credeam ca e relevant). Si nu trebuie sa fi atat de rau cu cei din jur, pentru ca fiecare face ce poate.
Bună!
Cel mai probabil, ai un abces dentar ( puroi la o măsea/dinte ) şi NU-l poţi trata "acasă".
Cel mult, poţi să-ţi pui o compresă cu apă rece pe maxilar ( în exterior, pe faţă ) în zona unde este inflamaţia/abcesul ( dacă este cazul ).
TREBUIE să mergi la medicul stomatolog pentru a vedea care este motivul acelui abces : eventual, o să-ţi facă un drenaj ( ca să aibă pe unde se scurge puroiul ) şi o să-ţi prescrie un antibiotic adecvat!
Toate cele bune!