| mirela_1732 a întrebat:

Cred ca am un puroi la deget i-am dat unui catel sa mance si m-a muscat de deget. mi s-a dezlipit unghia de carne, ma ustura foarte tare. ce sa pun ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

1. trebuie bandajat si curatat 2. trebuie sa iti un antibiotic daca ai facut puroi si s-a extins.

| mona a răspuns:

Du-te la medic, nu te trata de capu tau, nu i de glumit

| emima a răspuns:

Mergi de indata la medic pana atunci poti sa te duci la farmacie si sa ceri niste pastile de Cloramina care se dizolva in apa si pui niste comprese dar indicat e medicul

| KirigayaKirito a răspuns:

Pune intr-o canuta cu apa 3-4 linguri de sare si baga degetul acolo.O sa te dezinfectezi. Apoi baga degetul in maioneza sa iti calmeze durerile. Unghia ca creste inapoi de la sine si te vei vindeca! Bafta! FUNDA?

| Tsunade99 a răspuns:

Sfat: mergi la spital sa te deinfecteze cu niste solutii si sa-ti bandajeze degetul. Daca e grav chiar trebuie sa megi ca daca e prea tarziu si e tare infectat poate iti taie degetul.

| Paty7 a răspuns:

Buna. Du'te la doctor. happy Caat mai repede posibil.

| 54ndy a răspuns:

Du-te la spital ca să -ţi facă nişte injecţii aşa am păţit şi eu da pe mine m-a muşcat de fund şi a trebuit să fac 7 injecţii în burta.

| ZethOfficial a răspuns:

Du-te la spital repede ca daca il mai ti s-ar putea sa trebuiasca sa til amputeze

| BroascaCuElice a răspuns:

Sa mergi la doctor

| Moreniiss a răspuns:

Dezinfecteazal cu betadine thinking sau tinel in apa pana se inmoaie bine si atunci se dezinfecteaza si explodeaza singur...happy