Wikipedia says: Amfetaminele sunt droguri, medicamente care măresc viteza de reacție a corpului. Ele fac inima să lucreze mai repede și pompează adrenalina în sistem. Inițial sintetizate între cele două războaie mondiale, au fost folosite ca drog militar pentru a le da soldaților mai multă energie și a le mări viteza. Cum arată un tânăr sub influența lor: energic, euforic, cu pupilele dilatate, vorbăreț, atent, sigur de sine, superior.
Citat încheiat.
Eşti sigură că vrei să te droghezi? Bineînţeles, sunt stimulante pe bază de amfetamină, dar tot aia e. Las-o moale cu antrenamentele. Sau le faci ca să devii profesionistă? Oricât de mult ţi-ar plăcea, unde ajungi cu sportul în zilele noastre? Cam nicăieri. Presupun că şcoala e mai importantă. Un sfat bun este să îţi faci măcar o parte din teme, înainte să mergi la antrenamente, dacă se poate. Sau ai putea să ţi le faci măcar pe cele uşoare în pauzele dintre orele de la şcoală. Nu e mare branză, măcar scapi de o mică grijă. Automat te vei simţi mai bine şi când vei ajunge acasă de la antrenamente, nu vei mai avea grija temelor în cantitate industrială.
Si eu am o viata stresanta, iar colegii se intreaba cum rezist
raspunsulumnezeu imi da puterea! roaga-te si vei vedea ca vei avea putere, fara tot felul de substante!
Eu zic sa nu incerci, dar s-o lasi mai moale cu antrenamentele. o viata ai, traieste-o, n-o antrena.
Eu era sa ma sinucid dupa ziua de azi ( si am doar scoala), daca mai am multele ca astea nu cred ca mai apuc 2013. Nu recomand medicamentul, pentru. ca e drog, face bine pe o parte si strica pe alta.