| anoooonimm77 a întrebat:

Cred ca de vreo 7 zile am abdomenul umflat dupa ce mănânc zici ca am 5luni și diminețile când mă trezesc am puțin abdomenul umflat o să mă duc și la spital dar vreau să aflu și aici poate mai sunt persoane de stiu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Poate ai colon iritabil. De la sarat sau grăsimi sau na... poti sa mergi la medicul de familie mai întâi si dupa in spital(dacă e nevoie)

| Andra0987654321 a răspuns:

Balonarea abdominală după masă poate fi cauzată de mai mulți factori, inclusiv:
• Consumul de alimente care produc gaze: Leguminoasele, legumele crucifere, fructele precum merele și perele, precum și băuturile carbogazoase pot contribui la formarea gazelor intestinale. 
• Intoleranțe alimentare: Intoleranța la lactoză sau la gluten poate duce la balonare. 
• Constipație: Stagnarea materiilor fecale în intestin poate provoca acumularea de gaze și balonare. 
• Sindromul de intestin iritabil: Această afecțiune poate cauza balonare și disconfort abdominal. 
• Retenție de lichide: Fluctuațiile hormonale sau consumul excesiv de sare pot duce la retenție de apă și balonare. 

Dacă balonarea persistă sau este însoțită de alte simptome, este recomandat să consulți un medic pentru evaluare și diagnostic adecvat.

| Cresta a răspuns:

De vreo 7 zile, de cand ai inceput sa mananci mult, gras, la orice ora?
Mananca mai putin si ai sa-ti revii.

| anoooonimm77 explică (pentru Cresta):

Chestia e ca am fost internata in spital acolo nu mâncam sărat am venit acasă am început să mănânc sărat grăsimi posibil

| Cresta a răspuns (pentru anoooonimm77):

Posibil.