Nu este farmacista de vina, medicamentul din Trachisan este foarte amar, iar gustul este putin mascat de menta. Pe masura ce iei mai multe, il sesizezi mai rau. Nu te rasfata, ia medicmanetele recomandate de farmacista, nu trebuie sa fie gustoase, trebuie sa fie eficiente.
Clar farmacista e de vina. sunt sigur ca a desigilat cutia de medicamente, a desfacut folia sterila, a modificat pastilele. Pe urma a avut un aparat special cu care a sigilat fix ca in fabrica folia cu tablete si a astepta pe cineva sa cumpere un Trachisan sa isi bata joc de el
De unde ai auzit tu ca medicamentele trebuie sa fie bune la gust sau placute? Cand iti faci o injectie te doare, o refuzi si zica e rea pentru ca nu-ti place tie? Medicamentul era pentru afectiunea ta. Tu ti-ai batut joc de tine si de banii dati pe medicament pentru ca l-ai aruncat, nu farmacista.
Ti-e greu sa-i citesti prospectul sa vezi pentru ce se foloseste? Pana la urma sunt medicamente nu delicii culinare.
I-am spus mamei problema, i-am aratat de unde am scos pastila si a spus ca acela este paracetamol nu Trachisan. De ce sa imi dea 5 Trachisan si un paracetamol? Ambele erau albe asadar nu am putut face diferenta. Cine stie, poate data viitoare imi va strecura si Stilnox...