| Gabriela2011 a întrebat:

Cred ca imi iese un herpes pe buza inferioara. Pt ca am intr-o zona am ceva rosu si imfalamat. Ce sa fac sa previn formarea lui?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KaterinaPetrova a răspuns:

Buna. herpesul bucal este un virus. odata ce l-ai contactat nu mai poti scapa de el...el existaa in organism fiind in stare latenta si asteapta sa erupa cand organismul este slabit. apare cand ai raceala sau gripa,temperaturi scazute,vant,menstruatia, radiatii ultraviolete, sau chiar sarcina. cand iti apare herpes ar trebui sa iti cureti acea rana cu medicamente de exemplu betadina care sigur o ai prin casa, sau baneocin (face reclama la tv)
ca sa previi trebuie sa nu ai organismul slabit ( diete, raceala, gripa, lipsa de vitamine), sa dormi suficient, alimentatie sanatoasa, sunt esentiale vitaminele c,b, fier, calciu, trebuie sa aplcii o batista cu apa rece pe locul imflamat.

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dă-te cu unguent Aciclovir, și ai grijă să nu mănânci și să nu bei după ce te dai cu el, ca să-și poată face efectul. De asemenea, pentru a preveni altă dată apariția lui, bea foarte multe lichide.
Sănătate!

| benteudarius a răspuns:

Citeste articolul: http://www.bendo.ro/herpes-bucal-remedii-sfaturi-utile/ vei gasi sfaturi utile

| Ea12345 a răspuns:

Eu cand patesc asta, frec locul cu un cub de gheata si apoi nu imi mai aparehappy