| unvecin a întrebat:

Cred că începe să mă supere o măsea de minte. N-am avut nicio extracție până acum și ultima dată dentistul mi-a zis că aia va trebui extrasă. Asta a fost cam în urmă cu un an.

Am sesizat azi că dacă beau apă rece a devenit sensibilă, mă doare puțin. Oare cât timp mai pot amâna?

În august plec de acasă... și încerc să-mi fac un plan: să rezolv cu ea înainte și să plec fără griji. Sau să las pentru septembrie... dacă aș fi sigur că nu-mi creează probleme mari între timp. Pentru urgențe ce pastile ar fi bine să am la mine? (N-am folosit medicamente ani la rând, doar ocazional paracetamol când eram răcit mai tare. Deci nu mă pricep deloc la ele.)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Sonia822 a răspuns:

Asculta-ma. Mergi la un dentist cu specializare: endodontie. Cu microscop, nu e nevoie sa fie scoasa, daca nu e distrusa. 90% din medicii dentisti nu au microscop, ca e f scump, si intotdeauna recomanda extractia. Eu am fost la 5 medici care mi-au spus ca trebuie scoasa, si cand am ajuns la endodont, mi-a zis ca mi-o face. Te costa, intr-adevar, putin mai mult, dar e naturala si o ai

| Sonia822 a răspuns:

Nurofen pentru durere, 400 ibuprofen (sa nu ai probleme cu capul insa) si ulei de cuisoare Fares (app 15 ron sticluta) PT UZ INTERN (SE FOLOSESTE IN ANESTEZICE, SCAPI DE DURERE IN CATEVA SECUNDE, daca are gaura, bagi inauntru, daca n-are gaura, dai pe gingie)

| Boboc_Alexa_1997 a răspuns:

Buna draga mea eu spun sa te duci la stomatolog extracția munte va durea va da cu anestezie și nu vei simți nimic eu am avut o extracție un nerv scos și plimbe nu trebuie să-ți faci griji multa sănătate