Da deci... Ignora te rog frumos toate raspunsurile de mai sus ca sunt puse prosteste. Daca vrei sa ai abdomen nu trebuie sa faci abdomene! Suna gresit dar asa este. Exista o vorba "abdomenele le faci in bucatarie nu la sala". Adica daca vrei patratele trebuie sa slabesti. Incearca sa nu mai mananci atat de multa paine/mancare grasa si adauga antrenamente cardiovasculare (google it). Si cateva abdomene ar merge la sfarsit dar sunt pe planul 2.
La 14 anisori eu faceam aproximativ 120-125 pe zi.
Trebuie sa o iei progresiv. azi 60, maine 65, poimaine 70 si tot asa pana cand consideri tu ca ai ajuns la un nr suficient. rezultatele se vad intre 3 saptamana si o luna.
Are dreptate shadowhek, pentru un abdomen frumos nu e necesar sa faci abdomene incearca sa iti formezi un obicei din a alerga, alearga cate 30-40 de minute macar tot a doua zi, o sa vezi diferenta! abia dupa asta faci niste abdomene, eu fac cate 200, 4 ture a cate 50 dar conteaza si eficienta nu doar numarul lor. Iti spun un tip de abdomene eficiente:te intinzi pe jos, genunchii indoiti, ai grija sa nu ramana spatiu intre sale si pamant, spatele lipit total de pamant, pentru asta va trebui sa ridic putin posteriorul ca sa nu ramana spatiu la curbura aceea dintre posterior si spate, stand perfect lipit de pamant cu spatele, mainile la ceafa, ridici doar putin capul, sunt ridicari scurte dar vezi efectul repede, faci cam 50-60 asa. 60 de abdomene nu sunt multe deloc, sunt chiar putine faptul ca ai 14 ani nu inseamna ca nu poti face abdomene, eu cred ca nu e indicat sa faci inca sala(forta) dar ce ti-am indicat eu e ok. Renunta la grasimi si zahar, mananca piept de pui sau peste si salate, legume. Rezultatele se vad mai greu, dupa vreo 2-3 luni dar daca te tii de sport, nu iti va parea rau!
Pentru inceput 60 de abdomene sunt mai mult decat suficiente
fa cate 60 in prima saptamana si incet incet urca in a doua la 80 apoi 100 si poti continua asa mult si bine...eu faceam la un moment dat cate 1000
nu te forta! nu uita ca inainte de a incepe trebuie sa faci o mica incalzire: cu gatul, mainile, ceva in gen cele pe care le faci la sport la inceputul orei de gimnastica;
nu incerca sa ajungi dintr-o data la 1000, nu slabesti intr-o saptamana! asta se obtine doar cu munca si mult antrenament
mult noroc la antrenamente
Buna! Mai intai trebuie sa faci incalzirea.Eu cred ca este bine totusi sa incepi cu 30 de abdomene ca sa nu faci febra musculara. Apoi, poti incerca si 60 de abdomene.Eu asa am facut si acum am abdomenul plat. Sper ca te-am ajutat!
Shadowhek Da, ai dreptate, dar celelalte raspunsuri nu sunt puse prosteste.Toti cei ce au raspuns la intrebare au incercat sa ajute.
Frumos din partea ta ca vrei sa te mentii in forma...(sau vrei sa impresionezi fetelepentru inceput e bine 60 dar dupa aceea creste si tu numarul...(daca vrei sa te mentii constant ncearca si tu la fiecare saptamana sa adaugi 20 abdomene in plus sau 10 daca nu poti)
bafta:d
Eu am facut 50 in fiecare zi pentru inceput zic ca e ok bafta in continuare