| ralfy123 a întrebat:

Cred ca m-am deregalt. De la o vreme cand vin de la scoala, ajung, mananc si ma pun sa invat si apoi sa fac temele. Dar dupa cand ma pun pe laptop, simt cum mi se inchid ochi, ma simt ff obosit. Si uneori atipesc si cand ma trezesc de fapt au trecut ore.
De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Asigura-te ca mananci pentru a te hrani si nu doar pentru a simti "burta plina" :)

http://youtu.be/yeHz93kH8j4

| dryft3r a răspuns:

Ceasul tau biologic a luat-o razna! Incearca sa te culci putin mai devreme seara si sa ai o alimentatie cat mai potrivita si bogata mai ales dimineata.

| Andreeaa24 a răspuns:

Daca aveai obiceiul sa stai pana noaptea tarziu asta explica multe. Oboseala s-a acumulat si organismul simte nevoia sa se odihneasca.Se spune ca cel mai odihnitor somn e de la 22 la 02 dimineata si nu ar trebui sa fi treaz intre orele astea, dar stiu cum e, nu poti sa adormi la 22...incarca pana in 00 sa te bagi in pat, asa vei pride cateva dintre orele cele mai odihnitoare.Baftaa!