| Radandam a întrebat:

Cred ca mi-a rămas o alună în gat când mâncam. O simt acolo în gat parca. Mai mereu mi se întâmplă să îmi rămână ceva în gat, de aia îmi e frica sa înghit pastile și n-am înghițit niciodată și totuși se pare ca mi-a rămas în gat. Credeți că o alună în gat poate duce la deces?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, bea apă si se va duce jos in stomac.

| Sara2 a răspuns:

Manancă coajă de pâine

| Frank51 a răspuns:

Bagă o bucată de pâine să ducă jos ce ai pe gât.

| Legion7X a răspuns:

Ia o lingurită mică de ulei de masline, trebuie să alunece.

| LostForForever a răspuns:

Și eu am pățit pa fel de multe ori stai sa-ti spun
o data laughing))

Mâncam capia roșu și mâncasem multe și o data înghit o bucata mare dar un mare și mia rămasă in gat laughing) mai mai să-mi dau sufletul afara laughing)) apoi cu ultima suflare crede-ma l-am dat afară și după ce l-am scos mi-am dat seama ca trebuie sa mușc mai puțin laughing))

| Alinaintreaba059 a răspuns:

Hey, mi am avut o intamplare asemanatoare. In cazul meu era o seminta. Am simțit ca e in gat dar de fapt era doar senzatia. Poate de la anxietate si de la panica. Dupa aceea treptat simteam ca toate pastilele mi se blocheaza in gat.
Pisam pastilele si le mancam cu iaurt erau foarte rele. Sau le dizolvam in apa. Acum le pot bea.
Le rup in mai multe bucatele si le inghit rand pe rand. Nu te mai panica