| Pooc a întrebat:

Cred ca sti acel piercing fals in limba. Pai azi din greseala am inghitit ambele bilute x_x. Se va intampla ceva rau? Apropo era metal thinking dar nu stiu ce gen happy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Alesia87 a răspuns:

Hmm...daca bilutele erau mici, probabil nu vei pati nimic, le vei elimina in urmatoare zile big grin Sau cine stie big grin Eu zic sa nu te sperii.

| flaviu1990 a răspuns:

Stai linistit nu o sa patesti nimic. eu am inghitit un cercel de aur si nu am patot nimic l-am eliminat prin {scaun} .......am venit de la fotbal si incalzit vroiam sa beau un pahar cu suc rece dar in pahar se afla cercei prietenei mele eu cand am bagat sucul nu m-am uitat ce era in el pentru ca era luat din vitrina imi era si sete in fine laughing am baut si unul mi s-a dus pe gat iar celalalt l-am simtit in gura si m-am oprit din baut atunci mi-am dat seama ce am facut. daca ma crezi aveam o mare teama si a trebuit sa caut cercelul prin scaun pentru ca imi era teama sa nu imi fi ramas pe mate sau mai stiu eu pe unde. dar dupa o saptamana l-am eliminat si am fost foarte fericit ca s-a terminat cu bine. laughing