| kathgilbert a întrebat:

Cred ca sufar de bulimie... De vreo luna incoace am crize bulimice, insa nu am spus nimanui. Cum ma pot stapani sa nu merg la baie dupa mese? Am incercat, insa nu rezist. Stie cineva vreun truc? Nu vreau s-ajung cu parintii de mana la un medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici un truc, doar consiliere psihologica si tratament. Nu e cazul deocamdata de medic, daca ajungi urgent la un psiholog. In primele 3-4 saptamani de la debutul bolii, sedintele de consiliere psihologica pot duce la vindecare relativ rapida (in jur de 1 an). Daca lasi boala sa treneze, vei avea nevoie de psihiatru si de lungi tratamente (uneori dureaza toata viata). daca nu te tratezi al timp, boala aceasta te va omori in cativa ani.

| Dana006 a răspuns (pentru Brigaela):

Daca boala durează timp de mai mulți ani, nu se poate trata într-un final pe cont propriu dat fiind ca ne facem rau si ca putem muri in orice moment? Oare e mai importantă acea experiența de câteva minute decât propria viața?

| Brigaela a răspuns (pentru Dana006):

Experienta ne invata ca nimeni nu a reusit, din pacate, sa se trateze cu succes pe con propriu

2 răspunsuri: