In afara de prelandez nu mai bag nimic altceva, jur! )
Glumesc, nu bag nimic bre, ce-ai?
Da, îți va da sedative care nu tratează neapărat problema doar o acoperă. Știu cum e, eu am probleme cu somnul dar din alte motive. Din păcate nu prea poți face mare lucru, cel puțin la mine aproape nimic nu funcționează. Am luat într-o vreme tratament dar nu a funcționat cum trebuie, ba erau prea slabe și nu mă adormeau, ba luam somn de la ele de nu mă puteam trezi dimineața, sau dacă mă trezeam eram cu mintea încețoșată până la amiaz.
I-am dat dracu pe toți doctorii și în prezent mă medichez singur cu canabis, singura plantă care chiar funcționează în cazul meu. Am încercat și eu valeriana și tot felul de plante dar nu e ce trebuie.
Si canabis consumat in mod abuziv are aceleasi efecte ca si alte dorguri, efecte nocive, ai grija.
Da, e aiurea, la mine se trage din multe probleme nu doar de la alcool, probleme peste probleme, singuratate, stres, etc.
Iti dai seama ca nu exista medicamente pentru chestiile astea.
Nu merg seara. Vad ca esti student la medicina, hai sa dezbatem problema, chestioneaza-ma, poate ii dam de cap.
Chaestia cu fugi sau lupta este foarte relatable si pentru mine. Fac intruna planuri si strategii si nu le aplic niciodata. Sunt intr-un loop de day dreaming si overthinking si am observat ca nu mai am rabdare cu oamenii. Am un cerc extrem de mic de prieteni pentru ca sunt super selectiv in ceea ce priveste anturajul meu. Pe mine ma ajuta mini excursiile la munte, ma relaxeaza si imi mai ia din ceata din creier. Anul asta planuiesc sa ma duc intr-o excursie cu autocarul sa vad tot felul de locuri frumoase. Sper doar sa gasesc un grup de familisti sau oameni mai in varsta pentru ca astia de obicei sunt mai linistiti, daca ma duc cu din astia din generatia mea 30-40 astia sunt galagiosi si betivi. Nici nu are rost sa iti mai zic din gen z. Cu alcoolul nu am nici o problema, consum aproape exclusiv bere dar cu limita, maxim ma ametesc un pic si fac asta relativ rar. Eu asa zic ca ai nevoie sa te misti si sa incerci tot felul de locuri si de vibeuri si poate ai sansa sa intalnesti si niste oameni faini. Oricum este de admirat ca mananci sanatos si nu mai bei alcool. Bafta!
Te iubesc fratele meu, esti surubul care tine masinaria sa nu se destrame, mereu cand vorbesti pui degetul pe rana.
Asta vreau sa fac sa gasesc oameni faini si locuri misto de relaxare, numai ca la mine in oras nu sunt oameni faini, nu stiu unde dracu sa ma refugiez, e complicat sa ma mut sa o iau de la cap.
Voluntariat si biserica. Poti gasi azile de batrani sau oameni handicapati, adaposturi pentru animale etc. Orice ca sa faci un bine cat de mic. Suferinta poate naste 3 chestii : bunatate, ura sau raceala ( cold heart). La mine s-a dezvoltat foarte mult aceasta raceala in sensul ca nu ma impresioneaza nimic si foarte greu reusesc sa mai simt ceva. Am observat ca de fiecare data cand fac cel mai mic bine fara sa ma astept la ceva in schimb, incep sa ma schimb mai bine si sa simt ca am un rost. Te poti duce la biserici de penticostali sau pocaiti sau reformati si acolo poti gasi oameni mai calzi, care sunt dispusi sa te asculte fara sa te judece. Fa chestii frumoase pentru maica-ta / bunica/tata/sora etc. Un cadou cat de mic, si bucuria din ochii lor te va face si pe tine sa te simti bine.
Discutia asta imi aduce aminte de interviul lui Sisu ultima data cand l-au arestat, zice ''norocul vostru ca a murit Siminica pentru ca altfel va dadea afara pe toti clovnilor'' si intreaba o pixda ce te astepti sa gasesti acolo? ''oameni de caracter ca afara n-am gasit, hai pa!''
Cum ai zis si tu, oamenii cu caracter te fac sa te simti bine si e cel mai probabil sa ii gasesti acolo unde te astepti cel mai putin sa fie, uite nu ma asteptam sa gasesc un om cu caracter pe TPU.
Faptele bune sunt cu doua taisuri, daca nu le faci oamenilor care trebuie se intorc impotriva ta, esti luat de fraier, ai grija cui le faci.
Iar la faza cu raceala e ceva normal in vremuri ca astea.
Oamenii in zia de azi sunt foarte profitori, atat barbatii cat si femeile. Toata lumea are un interes ascuns. Oamenii buni sunt extrem de rari si foarte greu de intalnit, dar exista. Viata unui barbat este foarte, foarte grea pentru ca toata lumea te judeca, toata lumea are asteptari de la tine si in acelasi timp toata lumea are nevoie de tine. Un barbat normal nu este altceva decat un produs de unica folosinta. Il foloseti si dupa aia il arunci. Dar inteleg ca asta-i cursul vietii si imi accept suferinta si invizibilitatea fara sa urasc pe nimeni si fara sa dau vina pe nimeni. Este viata mea, sunt pregatit de orice lupta si dezamagire pentru ca asta-i viata.
Eu lucrez cu oamenii si la mine la birou vin foarte multe femei din astea agresive verbal, nu inteleg de unde atitudinea, probabil vad in barbati un sclav care le face lor toate poftele.
Multe sunt taranci basite venite la oras si au dat prima data de tv color, foarte arogante si misandre.
Este din cauza feminismului si a social media. Feminismul isi are radacinile la inceputul eri industriale, undeva in secolele 18 tarziu si 19. Si a inceput ca o " fratie" a femeilor si pe buna dreptate. Nu neaga nimeni ca pe vremea aia femeile erau agresate si abuzate la munca. Chiar si acum se intampla dar sunt cazuri foarte rare. Tot feminismul le-a invata pe femei ca au fost sclave domestice . Pai da ca barbatii aveau o viata de lux, nici nu munceau 12 ore pe zi in conditii de mizerie si nici nu erau obligati sa lupte in razboaie. Este sclavie domestica ca barbatul sa isi intretina familia si femeia sa aiba grija de copil. Si in plus pana in secolul 20, liniile de productie erau etrem de dificile din punct de vedere fizic si de aceea nu prea se inghesiau patronii sa angajeze femei. Chiar si cu tehnologia de acum sunt linii de productie pe care femeile nu le pot face pentru ca nu au puterea fizica necesara. Feminismul a intrat in mainstream ca sa zic asa in anii 60 din cam aceleasi motive valide, gen hartuirea sexuala si violenta domestica. Acum femeile sunt mai educate ca barbatii, castiga mai mult ca barbatii, in vest cel putin sistemul de divort avantajeaza clar si indubitabil femeia. Un barbat se poate nenorocii in urma unui divort. Exista N campanii exclusiv pentru femei, N beneficii pentru single moms, si cumva tot barbatii sunt de vina pentru deciziile proaste ale unor femei. Spre exemplu feministele din anii 60, 70, 80 sunt total impotriva feminismului de acum. Asta este un nonsens. Si aroganta unor femei provine din validarea constanta de pe Instagram. Gandeste-te ca unei obeze cu 3 copii din 3 tati i-se spune cat este de frumoasa si de speciala de catre alti barbati disperati dupa sex. Si evident femeia chiar va incepe sa creada ca este super frumoasa si super importanta. Exista si genul asta de femei nu te contrazic, dar nu le poti baga in aceiasi oala pe toate. Mai sunt si femei de treaba si neveste bune si mamici iubitoare.
''Mai sunt si femei de treaba si neveste bune si mamici iubitoare. '' Fara dar si poate, numai ca se afla in minoritate.
''Si aroganta unor femei provine din validarea constanta de pe Instagram.'' Absolut, chiar am observat cand unele femei(nu intru in detalii) in anumite circumsante unele femei carora le place de mine sunt pur si simplu uluite de faptul ca nu le cad la picioare si nu le cer un gram de atentie, unele sunt chiar speriate ca si cum au intalnit un extraterestru )
AndreiMihaiLNM întreabă: