Gresit, e SA NU UCIZI OAMENI. ca asa cate un porc, cate o gaina baga cutitu'n ele si la mai mare, nu?
biblia mai spune si ca e pacat sa te masturbezi, desi stiinta ne spune ca e chiar recomandat si sanatos. O fi gresit Dumnezeu cand le dicta alora care scriau biblia?
Am citit cateva din raspunsurile lasate de tine si de altii pe aici si daca chiar vrei un sfat sincer iti recomand sa consulti un psiholog sau un psihiatru. Pentru binele tau si a celor din jur. Desi majoritatea oamenilor psihopati nu ajung pana la a omora sau rani pe altii e mai bine sa ai parte de niste consiliere, cat de cat. Si un psiholog o sa te ajute sa intelegi cum stau lucrurile. Pe tema asta se poate dezbate mult si bine.
Normalitatea e relativa "Ce e normal pentru un paianjen e haos pentru o musca" Nu toti percepem normalitatea la fel.
Nu-i nevoie sa te juri. Am zis eu ca nu te cred? Tu zici ca problemele tale ti se trag de la abuzuri? Abuzurile pot fi o consecinta a problemelor tale, nu neaparat o cauza.
Daca nu ai gasit intelegere cam asa se intampla.
Prostia n-are limite, iar abuzurile sunt rezultatul prostiei.
Psihopatilor n-ai altceva de facut, dacat separati de societate, sub control strict.
Si daca ti-as zice ca conform studiilor, statistic 1 din 25 de oameni poate fi diagnosticat cu psihopatie? Numarul asta creste cand vine vorba de persoane in functii de conducere. Ce facem? Ii izolam pe toti?
Culmea face ca persoanele astea chiar sunt bune in functii de conducere.
De ce încerci să o iei pe portiță din spate, din cate îmi dau eu seama asta e problema ta, mergi la un psihiatru doar el poate spune dacă ai probleme mintale. Du-te acum chiar dacă nu îți place ideea, stiu ca poate fi neplăcut să-i spui cuiva ceea ce simți și ce gândești. Influența moralului asupra fizicului e așa de mare, încît psihiatrii abili, azi, înlocuiesc dușurile și morfina cu vorbe bune și sugestii raționale. Eu am fost si nu am pățit nimic, cunosc persoane care nu se duc fiindcă se tem a fi văzuți de persoane cunoscute (sper ca nu și tu). Suntem oameni toți aveam defectele noastre : https://bentodica.wordpress.com/"povestea-vasului-crapat"/, se leagă de "problema" ta. Sper ca te-am ajutat.
Haide,mai,ca stramosii nostri puneau vaca jos, oricat de blanda ar fi fost privirea ei.Nu pentru asta trebuie sa crezi ca esti ticnit. Daca acele momente in care vedeai porcul la pamant, sentimentul acela de bucurie de care spui ar fi provocat ceva inlauntrul tau, ai fi devenit criminal in serie.Sigur ca abuzurile, oricare ar fi natura lor, lasa urme, doar ca acum exista atatea posibilitati de tratament, nu stiu cum un om informat poate recurge la suicid.
Pai da, nu stii pana nu traiesti chestiile astea Toti oamenii spun fa aia, aia si aia si iti trece, nu-i chiar asa
Nu cred ca e fiinta omeneasca, care sa nu fi trecut macar o data printr.o situatie care sa-i fi pus la incercare psihicul, doar ca tu te.ai lasat prea usor invins.De ce, dom'ne, nu ai murit de la prima incercare? Ai vrut doar sa atragi atentia?
Nimeni nu cauta atentie, cauta ajutor! Asa cred toti, ca cineva a vrut sa se sinucida sau sa se taie pe maini doar pentru a atrage atentia, nu-i adevarat!
Pe psihopati ii vad niste non-liferi, niste specimene esuate care au in cap doar crime si alte tampenii, la ospiciu cu ei!
Abuzul psihic e cel mai nenorocit
Nu vreau sa crezi ca te judec, insa cel ce cere ajutor, primeste.Cineva tot se va gasi care sa-i intinda o mana.Dar nu ai cerut, nu ai vrut sa fii ajutat, iar asta ma determina sa cred ca ai vrut atentie.Trecutul,abuzurile,traumele nu sunt scuze. Daca vrei sa te ridici, poti! Stiu ce spun, am fost la pamant.
PunkyBrunette întreabă: