anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca am o boala imunodeficienta? Efectiv de 7 zile sunt "racit" am luat tratament, practic ma simt bine o perioada dupa ce iau medicamente si revin simptomele.
Mai ales dupa ce beau ceai si iau suplimente o perioada ma simt perfect si simt ca si cum m-am facut bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Si, de ce ar trebui sa ai imunodeficienta? Daca ar fi asa ai muri de la o simpla gripa sau de la o infectie banala la un deget.

| anonim_4396 explică (pentru doctorandus):

Mda asa e. Eu doar nu inteleg de ce nu mi trec odata simptomele astea, de regula la mine o raceala dura maxim 5 zile

| Frank51 a răspuns:

Dacă aveai imunodeficiența trebuia să fi pus sub tratament de urgență, deoarece boala este foarte agresivă.

| anonim_4396 explică (pentru Frank51):

Te referi la boala "raceala, gripa" sau ce as avea eu? Ca nici nu stiu ce amlaughing

Răspuns utilizator avertizat