anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca am vreo problema (de sanatate) daca adorm fix cand pun capul pe perna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil esti foarte obosit.

mlm
| mlm a răspuns:

Nu cu siguranta nu ai nici o problema de sanatate, problema este ca esti prea obosita si de aceea cum pui capul pe perina si adormi.Noapte buna si vise placute.

luciana
| luciana a răspuns:

Eu cred ca esti f sanatos; ca ai un sistem nervos, echilibrat; ca nu esti timorat de facturi, de boli, de probleme... multumeste cerului ca esti asa. nu ai NIMIC! Felicitari! numai bine, Lucien.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu ai nici o problema de sanatate, ori ai un organism echilibrat, ori esti foarte obosit.

daniela
| daniela a răspuns:

NU. Esti un om obosit, muncitor si sanatos

Janina
| Janina a răspuns:

Ce mi-ar placea mie sa adorm asa repede crying
lasa ca e bine, nu ai nimic :p

| gabriellas a răspuns:

Exact. Cum s-a spus deja. Oboseala ii cel mai bun somnifer. Odihneste-te si menajeaza-te.

| astrolutza a răspuns:

In niciun caz! inseamna ca eu as fi pe moarte...sunt dependenta de somn si atata timp cat sunt la mine in pat adorm instantaneu...

| irynna a răspuns:

Probabil esti foarte obosit, nicidecum sa ai vreo problema de sanatate.si mie mi se intampla!

| loredanarotariu a răspuns:

Mie cand imi vine somnul pe la gene daca ma asez comod de somn adorm instant. Nu sunt obosita, nu sunt stresata, nu sunt bolnava. Asa e felul meu. Probabil aceeasi explicatie ti se aplica si tie. happy Poti face o analiza a sangelui totusi ca sa fii sigur.

| alinosh a răspuns:

Multi ar vrea sa ife ca tine... aveai o problema daca adormeai foarte greu sau nu puteai sa dormi...

| sergiu2525 a răspuns:

Super as vrea sa fiu ca tine!

| nicoleta_5825 a răspuns:

Nu neparat, poate esti doar obosita, sau metabolismul tau secreta anumite substane foarte puternice care produc somnolenta.

| vololo a răspuns:

As vrea sa am si eu "problema " asta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu, nu prezinți o afecțiune de sănătate.
Asta indică că ești foarte obosit/ă, solicitat/ă fizic și psihic.
Crește orele de somn pentru o perioadă de timp pentru a stabiliza un pic echilibrul dintre somn și trezire.
Sănătate.
Pa, pa.

| pupaza a răspuns:

Nu cred ca asta e o problema.Ar trebui sa te bucuri ca adormi repede si nu te zvarcolesti ca si alte persoane.Si mie tot asa mi se intampla.