carla
| carla a întrebat:

Credeti ca anumite sporturi sunt mai sanatoase decat altele? Ma refer la cele practicate in aer liber si la cele in sala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atat sporturile practica in aer liber cat si cele practicate la sala sunt sanatoase, atat timp cat le faci de placere. Daca le faci ca ''trebuie'' mai bine o mica plimbare in parc. De asemenea, depinde si de persoana care practica aceste sporturi.

3 răspunsuri:
doiny
| doiny a răspuns:

in general sportul este sanatos. cred ca depinde de persoana ce sporturi prefera sa faca si unde. cei cu sport de performanata ( fotbal, volei, etc) il practica afara, dar se antreneaza in sali, iar personele care vor sa se intretina ( in special femeile) prefera sa se duca la sala sa faca aerobic si fitness.

mihaicd
| mihaicd a răspuns:

Da, cred ca un tenis in aer liber la munte ajuta mai mult decat unul in balon la Bucuresti.winking

| elaroseni a răspuns:

Eu sunt adepta excursiilor dese pe...coclauri. Şi fără friptură după mine. O sticlă cu apă ajunge. Nu costă, iar natura îţi oferă soluţii multiple. Te poţi căţăra de cinci ori înr-un copac sau poţi lua doi bolovani în mână pentru a face câteva exerciţii de întărire a muşchilor. happy