| z4ppy10v3r a întrebat:

Credeti ca ar fi o idee rea sa mi vopsesc hamsterul?
Violetul de gentiana are efecte negative asupra acestor vietati micute numite hamsteri?
Va rog sa mi spuneti cat mai repede!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| moshulica a răspuns:

Deci ai terminat tot ce trebuia facut pentru educatia ta si a mai ramas doar vopsitul hamsterului. Fiind vorba de o problema de importanta majora pentru tine, poate chiar vitala, singura pe care nu stii s-o rezolvi, ai facut foarte bine cerand ajutorul celorlalti 1009773 membri ai comunitatii TPU. Cred ca esti dezamagit/a de faptul ca raspunsurile nu sunt edificatoare, unii zic da, altii ba. Trebuie insa sa fii fericit/a pentru faptul ca nu esti unicat... printre cei un milion si ceva mai sunt cativa care se gandesc ca o asemenea idiotenie s-ar putea face!

PS Sper ca tu esti cu capul pe umeri si ai intins doar o cursa, sa vezi cat de lipsiti de neuroni sunt altii si ca nu te-ai gandit cu adevarat la traznaia asta.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai ceva probleme la mansardă? Vrei sa-l omori?

| whatevernvm a răspuns:

rolling on the floor))))))))))

| Drimmero a răspuns:

Bwahahahaha, esti trollaci?

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Ma intristeaza faptul ca trebuie sa intrebi laughing

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Sa fiu sigur, mosule/

| CuriousStuff a răspuns:

Daca ai grija sa nu manance/sa linga colorantul sau sa le intre in ochi, nas, urechi nu patesc nimic. Dar de ce sa faci asta, pentru distractia ta? Lasa-i cum i-a lasat mama natura.

| UnBroken2016 a răspuns:

Daca ii pui si neoane sa lasi o poza aici.

| IonuţR1995 a răspuns:

Normal ca poate avea efecte negative. Poate sa-i intre in nari, ochi, gura. Ei nu sunt ca oamenii, sa fie vopsiti, si gata. Lasa-l asa. straight face

Întrebări similare