anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca cei care lucreaza noaptea si dorm ziua au dezavantaje pe termen lung legat de sanatate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da.
Am lucrat în schimburi ușoare de noapte, iar după câțiva ani mă simțeam tot mai rău, dezvoltam probleme cu inima.

Răspuns utilizator avertizat
| Sekim a răspuns:

E un subiect extrem de controversat. Părerea mea este că nu, corpul nostru nu face diferența între ziua sau noapte așa că logic ar fi sa nu conteze. Eu personal am avut un asemenea program timp de aproximativ 2 ani și nu am avut nicio problema, mă simțeam super. Deși unele persoane susțin că îi afectează acest program, eu mizez pe faptul ca in acest caz cel mai mult contează ceea ce gândește omul ( nocebo ), fiecare facandu și singur rău involuntar.