Nu,desi cand a fost fabricata continea urme de cocaina de unde si numele Coca si Cola vine de la faptul ca continea nuca de Cola.Dar reclama de pe TPU la Coca-Cola e ca un drog.Prea multa si fara folos.
Nu cred asta pentru ca eu am baut cola si nu am simtit ca as vrea mai mult si mai mult. ultima data cand am baut coca cola a fost acum 2-3 zile iar penultima data a fost acum cateva saptamani, asta pentru ca se nimerea ca parintii mei sa cumpere mai mereu suc de fructe
asa ca eu cred ca nu este drog
Nu... Chiar daca provoaca dependenta. Eu din punctul meu de vedere nu il consider drog
Intr-o masura oarecare...da, e! Adica nu e prea benefica pentru sanatate si de la o anumita cantitate in sus, poate provoca dependenta
Hmmmm...stiu sigur ca acest cuc contine cofeina, deci creaza si dependenta.Serios acum, am baut si eu la cola...cateodata beam ca 2l pe zi si pur si simplu nu ma puteam opri, tentatia fiind prea mare. Sper sa ajute raspunsul.
Tu sa te iei de mana cu Marioara .de uiti prea mult la 0tv...eu nu beau altceva dar daca vreau nu mai beau. simplu
Nu...eu beau dar nu-mi creeaza deloc dependenta, deci poti sa bei cata vrei, dar mai bine bea ceva cu fructe.