| YumiSukinanda a întrebat:

Credeti ca daca am 10 ani jumate nu ma pot da in balciul din sabaoani in ceaos aadica e periculos e riscant? ca m-am mai dat dar nu in el nici in faiar-treep si as vrea sa le incerc dar sa vad daca voi v-ati da la varsta mea (aceasta intrebare sunt adresate doar opiilor din satul sabaoani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Atotstiutorul a răspuns:

Fatuco no tu draga miea asculta aicisea la balci nu conteste varsta da-te-n ciocane!

4 răspunsuri:
| angel74dm a răspuns:

Prima dată învaţă să scrii, apoi pune întrebări... Ce înseamnă "ceaos", aadica", periculos", "faiar-treep" şi "opiilor"?
În ce priveşte întrebarea, legal nu poţi decât de la 12 ani...

| micutsa19 a răspuns:

Draga daca tie nu.ti este frica poti sa o fc in chaos e mai...riscant nah adica sa nu.ti fie tie rau dupa, in legatura cu varsta daca aia te primesc atunci bafta

apropo de unde esti?

| OanaG a răspuns:

Valeu da si moldovinieste vorbiesti rolling on the floor, Mai fata/baiat ce esti, eu sunt din Roman, nu cred ca ai varsta corespunzatoare si nici inaltimea pentru asemenea "jucarii".

| Crystynyk1 a răspuns:

1.chaos nu e periculor
2.in masina de spalat si ciocane asta da adrenalina(ee ff fain m am dat si eu)