| eluboy13 a întrebat:

Credeti ca daca ma tund ZERO, o sa mai imi cada parul? worried

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bulinăăă a răspuns:

Din cate stiu thinking nu. daca o sa il ingrijesti cum trebuie dar mai bine te dai cu ulei de ricin :] cauta pe guagal "ulei de ricin si o sa gasesti. e ft bun si nu o sa iti mai cada parul.

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este o soluție.
Consultă dermatologul pentru diagnostic diferențial și tratament de specialitate.
Pa, pa.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca il razi in mod regulat pentru cateva luni sunt sanse sa intaresti radacinile existente, mai ales daca ajuti circulatia periferica, si ai alimentatia corespunzatoare. Parul poate cadea mai mult in anumite perioade si datorita stresului, pielii grase, iritatii ale pielii - deci unele lotiuni pot ajuta, si un regim de viata echilibrat. Dar in cea mai mare masura e importanta "zestrea" genetica.

| rapa a răspuns:

O sa mori ma:O

| victorbold a răspuns:

Iti cade parul din alte cauze.du-te la un medic

| florinflorin14 a răspuns:

Nu
pai cand te tunzi zero, te tunzi zero
ce are cazutu' parului cu tunsura?
in fine funda?

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru florinflorin14):

El a intrebat daca e o solutie sa se tunda 0 ca sa nu-i mai cada parul pentru ca-i cade

| SongElena a răspuns:

Pai daca te tunzi la zero ce sa iti mai cada? ca n-o sa mai ai nimic in caplaughing

| huuu a răspuns:

Poate iti va creste parul mai lung>>>)))...

| supercar72 a răspuns:

Parul creste.ce lagatura are... culmea culmilor sa sperii un chel asa de tare incat sa i se face parul maciuca

| BiaBiencuzza a răspuns:

Nuuuuu! e o mare prostie din contra daca te tunzi 0 ti se indeste parul tongue sper ca te-am ajutat

| BiByqtZ a răspuns:

Evident ca nurolling on the floor

| IjustWannaBeOkayEachDay a răspuns:

Normal ca nu
doar dupa ce-ti creste iarlaughing