| fearlessss a întrebat:

Credeti ca e ciudat ca nu ma sperie moartea? Adica...ma sperie mai mult viata decat moartea.mchiar as fi intr un fel incantata de ea fiindca ar insemna finalul supararii.Nu zic de sinucis in nici un caz nu zic asta.dar asa ..gandirea ca si dava mor ce?, chiar mai bine.e ceva ciudat? e nevoie sa consult un medic sau asa pentru ca am multe lucruri care ma fac sa ma intreb daca am vreo problema... funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Nu strică să vezi un psiholog. Frica de moarte e naturală, e instinctul de supraviețuire. E normal ca atunci cand vezi că vine o mașină către tine, să te dai la o parte. Dacă ai această problemă fizică, de a nu te teme de moarte, mergi la un psiholog, și vezi care e motivul. Afli motivul, rezolvi problema.
Dacă, însă, e o chestiune filosofica, ok, nici mie nu îmi e frică de moarte. Am făcut 4 stopuri cardiace, știu ce înseamnă, nu-i ceva de speriat. Problema pentru mine însă este că îmi e frică să nu mor înainte de a realiza ceva pe pământul ăsta, înainte de a-mi îndeplini câteva vise modeste și de a ajuta câțiva oameni care merita. Nu vreau să mor pentru că am multe de făcut aici, dar dacă aș ajunge în chinuri groaznice și perspectiva viitorului ar fi la fel de groaznică, aș prefera moartea.

11 răspunsuri:
| DJohnny a răspuns:

Ai o gandire foarte buna, gandirea asta nu poate fi atinsa de multe persoane, de exemplu mie imi este deoarece cred in religia mea care spune ca dupa moarte vei fi dus ori in rai ori in iad dupa suma faptelor tale. Felicitari! big grin

| fearlessss explică (pentru DJohnny):

Mersi..si..si eu cred in Dumnezeu si eu sunt crestina.dar tocmai asta ma face sa nu imii fie frica..totul o sa se intample cum vrea El si cum El e bun.El ne a invatat sa iertam mereu..deci eu cred ca ne va ierta si El.Si oricum iadul e ceva spiritual.din cate cred si am citit e o stare in care iti pare rau ca nu te mai poti bucura de placerile materiale etx.dar eu nu am placeri materiale.:o oricum nimeni nu stiehappymersi de rasppuns

| Lina1993 a răspuns:

E ok, nici pe mine nu ma sperie moartea big grin adica, moartea este un nou inceput, la urma urmei. Trecem intr-o noua etapa, cine stie ce descoperim dincolo de ea.

| yoyo74 a răspuns (pentru Lina1993):

Dincolo de ea gasesti rame si pamantwinking

| VreauMiere a răspuns (pentru Lina1993):

"Moartea este un nou inceput" si despartirea de un baiat este un nou inceput, nu merita sa mori pentru cineva care te-a parasit! Stiu ca sunt pe langa subiect, dar am dat un sfat pentru fete happy Capul sus!

| TonyRoMan a răspuns:

Nu e nimic,si eu simt la fel,in momente de mica/mare tensiune...e perfect normal,si acuma sa nu te gandesti ca esti EMO,sau nu stiu ce tampenii,asa sunt majoritatea oamenilor, alti pur si simplu se sperie de moarte, dar nu se sperie, ca daca are familie, si pleaca de acasa...nah,intelegi ce vreau sa zic
sper ca te am ajutat, si sper ca merit FUNDA!

| beea8o8 a răspuns:

Te sfatuiesc sa consulti un medic psiholog, acela iti va explica toate.

| AsaBhayNene a răspuns:

Hey frate nu trebuie sa iti fie frica te felicit si pe tine si pe altii care cred la fel.Sa stii ca merita sa iti traiesti viata frumos adica sa faci mult bine cu cat faci mai mult bine cu atat ajungi intr-un loc mai frumos dupa moarte. fundita?

| Totulsprebine a răspuns:

Faptul ca te-ai gandit la asta inseamna ca ceva din interiorul tau iti spune ca ai o problema dar nu este asa. Sunt in aceeasi situatie si nu imi este frica pentru ca fiecare suntem muritori fie ca vrem fie ca nu. Uni accepta asta in viata iar altii nu. Totusi daca tu consideri ca ai nevoie de un phsiolog poti sa-l consulti. Funda?

| fearlessss explică (pentru Totulsprebine):

Mersi mult... funda am dat mai devreme ..inainte sa iti vad raspunsul, nu ai vazut? V as da la toti dar din pacate nu se poatesad

| FetitaDeMenta a răspuns:

Nu e nevoie sa consulti nici un psiholog. Tu poate doar gandesti ca oricine trebuie sa moara si poate unele persoane mor mai rapid adica eu cred ca nu ai nimic.