Daca este iarna ti-as recomanda sa dormi imbracat in pijamale groase. Iar cand este vara poti dormi si dezbracat. Insa daca in camera ta este in general frig sau tii geamul deschis pe timpul noptii eu nu iti recomand sa dormi dezbracat. Chiar si daca dormi invelit o sa te trezesti cu spatele amortit dimineata. Eu tot raman la parerea ca e mai bine sa dormi imbracata.
Dezbrăcat dar acoperit? Îmbrăcămintea de noapte, pijama, etc, este bine să fie confortabilă. învelitoarea- pătură, plapumă.să te ferească de schimbările inerente de temperatură din cameră peste noapte, dar să nu fie prea groasă, nici prea grea.
Vara mai ales descoperit ca e cald
Gen eu prefer dezbracat. Voiam sa stiu si parerea voastra
Ai anumite avantaje care fac bine organismului daca dormi,, jos textila"
Cand dormi fara haine, organismul incearca sa isi pastreze temperatura la un nivel optim, iar corpul tau elibereaza cortizon. Acest lucru te ajuta sa dormi mai bine, fara intreruperi, si sa te simti mai odihnit. De asemenea, vei reusi chiar si slabesti daca dormi cel putin 8 ore pe noapte si ai parte de o relaxare calitativa.
De asemenea, respectand acelasi principiu, organismul isi va regla si nivelul de melatonina si pe cel al hormonului de crestere. Aceste substante ajuta corpul la prevenirea imbatranirii si sunt esentiale pentru sanatatea pe termen lung.
Sincer ma simt mult mai liber, lejer asa
N-ai incercat niciodata goala?
Am mai încercat?
Gen doar dezbracat dorm. Ma simt mai liber, intelegi.
Dacă ție îți place care e problema? Nu e nimic rau