Bună! Mie nu mi se pare mult, ba chiar foarte puţin.Şi eu am trecut acum câteva luni printr-o fază ca asta.Adică,dacă mâncam numa 3 feluri de mâncare la o masă şi peste 10 minute nu îmi era din nou foame era puţin.Sau mai păţeam să simt nevoia să mănanc dar să fiu plină. Eşti în creştere, e normal...
Depinde si ce varsta ai, si ce inaltime/greutate, si ce efort fizic faci. dar sigur nu e bine ca pe lista ta nu apar deloc fructe sau legume.
Am vrut sa zic 2 merge
2 Apple (in engleza).TPU tot modifica
Daca esti in perioada de crestere, nu e mult, sunt zile in care e firesc sa simti ca ai o foame de lup. dar sa nu devina regula.
Buna
Mai lasa`ti fata impace daca nu stiti sa o ajutati nu o ajutati
Cred ca esti in perioada de pubertate, ai simptomele necesare pur si simplu nu te poti opri deoarece corpul se dezvolta din ce in ce mai mult si are nevoie de mai multa alimentatie
Ori esti la trecere din pubertate in adolescenta, iar la fiecare perioada parcursa organismul are nevoie de mai multa mancare
Succes
Depinde in ce ordine sunt astea...
Dar totusi, pare destul de mult. Esti gravida ? Glumesc...
In ordinea in care le-am scris...
Mie mi se pare destul de echilibrat. Daca ar lipsi cornul cu ciocolata ar fi perfect dupa mine. Si probabil doar un castron cu lapte&cereale.
Da depinde de varstaa. dar daca esti copill vreau sa spunn ca eu atta mananc in cateva zile))), dar si eu mai patesc si am zile de parca nu ma saturrr
Dupa ce ai spus toate astea, mi se pare putin cam mult. Uite, spre exemplu eu ieri am mancat de dimineata 2 cremwusti,o salata de rosii si un pahar cu lapte, la pranz am mancat piept de pui, o salata de fructe si un milkshake(asta ne-a dat la scoala) si cand am venit seara am mancat cereale cu lapte...(stiu.cam ciudata ordinea).Am 15 ani, 56 kg si 1, 75 m si de asemenea practic sport de performanta(inotul si tenisul,iar de curand m-am apucat de karate). Incearca si tu sa iti alegi un sport, pe care sa il practici cu regularitate, asta daca nu o faci inca si mai redu din mancare.In loc de 2 merge mananca si tu...un mar si un ciorchine de struguri, in loc de 2 castoane cu cereale mananca doar unul si in loc de cornul cu ciocolata, bea mai multa apa.Ai incredere ca poti inlocui dulciurile cu altceva, cu fructe(mananca 5 fructe si 5legume in fiecare zi)Si chiar daca nu faci sport cu un antrenor, plimba-te cu bicicleta 5 km in fiecare dimineata/seara, plimbate cu rolele2-3 km,alearga, mergi pe jos, etc.Esti in crestere si poate ca de-asta ai uneori o foame de lup.Se intampla tuturor.
Toata energia din ceea ce mananci,se depoziteaza in organism sub forma de grasime, daca nu arzi caloriile-facand sport, activitate.Mai sunt si alte probleme din care cauza mananci asa,la televizor,la pc,din cauza stresului, a plictiselii, nevoii de a avea pe cineva aproape etc.
Cocteil, andree, ce n-as da sa fiu in locul vostru!
serialadict, am cam 1.65 si vreo 65 kg...13 ani!
dar pot sa zic (parerea mea) ca nu arat de 65... poate 60, dar la scoala nu ne cantareste "cu ochiul"
Nu e extraordinar de mult...mai ales daca nu ai probleme cu greutatea inseamna ca arderile tale sunt bune si corpul face fata cu grasimile.cu toate ca dulciurile nu sunt bune deloc.
anonim_4396 întreabă: