anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca e nesanatos sa slbesti 500-700 gr pe zi? Aveam 55 si vreau sa ajung la 50. Mi-am calculat metabolismul bazal si a iesit ca trebuie sa mananc cam 1000-1200 kcal pe zi ca sa slabesc. Nu ca m-ar deranja asa repede rolling on the floor Dar vreau sa se piarda grasime, nu masa musculara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Nici in basme n-o sa slabesti tu 700 gr de grasime pe zi.
Pentru a slabi 700 g e nevoie de un deficit caloric de 5400 kcal, nu ai cum sa ai un astfel de deficit intr-o singura zi.

1000 kcal pe zi e foarte putin, te infometezi, nu va functiona pe termen lung.

| anonim_4396 explică (pentru aXy99):

Aveam 55,4 kg acum 4 zile iar acum am 53. Mi s-a parut prea repede, de aceea am intrebat. Mi-e doar teama ca daca mananc mai mult n-o sa slabesc, ca nu-s nici iubitoare de sport.

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai pierdut multa apa, grasime nu foarte multa.

| aXy99 a răspuns (pentru aXy99):

Dar e un inceput promitator, nu te da batuta. Vezi doar sa nu te infometezi, pentru ca vei pune la loc imediat.

| AdrianPavel12 a răspuns:

Daca faci sport nu e nici o problema ca se duce grasimea in masa musculara dar daca nu faci sport atunci nu e ok...

| anonim_4396 explică (pentru AdrianPavel12):

Merg pe afara la cumparaturi, la programari etc. Dar de obicei stau in casa. Nu fac sport.