Exercitiu fizic usor, mai ales o plimbare in parc sau undeva in natura au un efect extraordinar asupra starii tale in general, si si asupra problemelor legate de perioada, deci este recomandat.
Exercitiile grele insa pot sa te faca sa sangerezi ambundent.
Cel mai bine, cu 2-3 zile inainte, cel putin, cat si pe perioada asta, sa ai grija mai deosebita cu regimul alimentar si cu programul de activitate si somn, va avea rezultate deosebite.
Domnul fie cu tine.
Nu, dimpotrivă, e indicat. Dar cu măsură, şi cu grijă să nu te pătezi. Un pic de mişcare reduce durerile şi te face să te simţi mai bine, so go ahead!
Sunt multe superstiti despre ce sa nu faci cand esti pe stop dar adevarul e ca daca faci sport te simti mai bine la mine merge
Dimpotriva, ar trebui sa faci exercitii fizice. Orice doctor iti poate spune asta. Dar nu exagera
Nu este nici o problema, chiar este indicat. iti poate ameliora durerea. dar sa nu exagerezi cu sfoara ...pentru ca s.ar putea sa ti se miste tamponul si sa ai probleme. sper ca te.am ajutat
bafta!
Nu, de fapt chiar sunt recoamndate, nu stiu de ce multa lume se feresete de asta in aceasta perioada. te va ajuta sa-ti treaca mai repede perioada si in plus este bine pentru organism.
Nu este nici o problema e posibil sa te simti putin mai slabita din cauza asta, dar eu fac antrenament la aceeasi intensitate si atunci cand sunt pe stop si nu simt nici o diferenta.
Baesu_Bianca_1993 întreabă: