| FLAViЯ a întrebat:

Credeti ca este o rusine sa mergeti la wc des mai ales cand sunteti cu cineva sau chiar cu iubitul? Vi s-a intimplat asa ceva, ca de exemplu sa fiti cu el si sa vreti tare la wc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Este cat se poate de firesc sa te duci sau sa mearga el/ea. Chiar este un sentiment de complicitate si e intimitate in momentul in care te comporti firesc si omeneste. Daca unii fac haz de asta, este copilaesc si nesanatos (pentru cel ce se "tine").
In ceea ce ma priveste, nu am avut nici o prietena care sa nu se duca la "buda" deloc - toate erau normale.

| Bacemi a răspuns:

Nu. E ceva firesc. Pur si simplu iti ceri scuze in mod politicos si rezolvi problema.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Doamne fereste, cum sa fac asa ceva? Dupa 3-4 beri nu e normal sa mai fac loc si altora? Asta nu e o rusine, e o necesitate. Rusine e daca te duci la wc sa stai cate o juma' de ora la telefon pe ascuns sau sa tragi cu ochiu' la altiiwinking

| mariazet45 a răspuns:

Daca nu e rusinos sa bei suc sau sa mananci in prezenta cuiva nu ai de ce sa iti fie rusine pentru necesitatile firesti.

| mioara a răspuns:

Du-te tu la un dr

| Razvan a răspuns:

Nu dar mi s-a intamplat sa se duca el la toaleta de vreo 3 ori in doua orelaughing
A fost cam amuzanta treaba pentru ca nu gasea baia si mai avea putin si facea pe elwinking

| Ana a răspuns:

Si doar nu vrei sa stai sa faci pe tine doar pentru ca esti cu iubitul si ti-e rusine sa te duci la baie?
Este un lucru normal sa te duci la baie, asta face parte din viata oricarui om, nu este nimeni scutit, deci n-ai dc sa-ti fie rusine.

| LaMisto a răspuns:

De ce ar fi o rusine? nu este

| FLAViЯ explică:

Ma iertati de intrebare, da eu cared ca e ceva din viata si de asta am si poos'o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu si nici nu trebuie sa te simti jenat/a de asa ceva. Este in legea firii.