Nu prea este normal, mie nu imi suna a ceva fizic, ci mai degraba a ceva psihic, pe sistem nervos. Poate ti-a fost o data greata inainte sa te culci, iar a doua zi ti-a fost frica de faptul ca ti se sa face din nou greata inainte sa te culci, ti-ai amintit iar corpul tau a inceput sa te pacaleasca si chiar sa dea senzatia ca iti este greata. La fel, poate fi vorba de faptul ca poate dintr-un motiv sau altul iti este frica sa mergi la culcare sau esti stresata dintr-un motiv sau altul si nu vrei sa te culci. Daca era ceva fizic nu ti s-ar fi intamplat doar seara inainte de culcare. In cel mai bun caz, ti s-ar fi intamplat de fiecare data cand stai intinsa in pat, dar nu doar seara inainte de culcare.
Cand ti se face greata data viitoare, incearca sa te gandesti ca nu ti se intampla nimic. Pana la urma ti se intampla chestia asta de trei saptamani jumate si nu ai patit nimic. Analizele sunt ok, deci trebuie sa fie ceva pe sistem nervos. Incearca sa te convingi ca nu este nimic in neregula cu tine, fizic vorbind, pentru ca cel mai probabil nu este. Poti incerca si cateva tehnici de relaxare.
Eu pateam treaba asta cand eram mai mica, dar la mine era problema cu respiratul. De fiecare data cand ma puneam in pat seara, simteam ca ma sufoc. Devenise un obicei ca atunci cand ma puneam in pat seara sa patesc chestia asta. Ma speriam si ma enervam iar simptomele deveneau si mai stresante. La fel se poate intampla si cu greata. Asa ca incearca sa te relaxezi. Poti incerca muzica sau niste tehnici de relaxare, ceva care sa iti ia gandul de la faptul ca ti s-ar putea face greata. Uneori se intampla chiar si in suboconstient.
Daca nu iti trece intr-o saptamana, dupa ce ai incercat treaba asta in fiecare zi, mergi la doctor.
Ce ciudat! Clar, trebuie să mergi pe la mai mulţi doctori, să te studieze. Poate fi un simptom al unei boli ceva mai rar şi de puţini ştiut. Eu una, prima dată aud de aşa ceva.
Sănătate!
O fi si din cauza caldurii asteia, a aerului inchis si incins al orasului. Si eu tot am senzatii de greata de ceva timp. Incearca sa mergi cateva zile undeva la munte, la tara, o zona cu aer mai curat sa vezi daca-ti revi.
Nu știu ce să zic. Poate nu-ți priește alimentația consumată, ori mănânci prea puțin. De viermii intestinali ai auzit? Ei îți pot cauza stări de greață. Mai fă-ți analizele odată, nu poți să știi dacă cele anterioare au fost corecte.
http://www.sfatulmedicului.ro/......icale_7448