Ar trebui totuşi să mergi la psiholog dacă şi tu crezi că ai probleme cu chestia asta. Nu prea înţeleg la ce te referi prin speriat de bombe adică cum reacţionezi? Ce faci mai exact? Mergi la un psiholog deşi cred că vei reuşi să te controlezi şi singur dacă vrei asta. Baftă!
Hey eddy... da-mi id tau prin mesaj. poate te pot ajuta =)
al meu este=
lor3dana@rocketmail.com
Buna Eddy.Probabil ca speriatul asta de care vorbesti nu trebuie sa fie neaparat o problema. Poate fi faptul ca ai intrat la pubertate si aceste schimbari te coplesesc putin si este normal pentru ca te dezvolti. Nu trebuie neaparat sa te duci la psiholog.Incearca sa iti gasesti linistea in activitati prin care sa-ti consumi energia, cum ar fi sa faci un sport, sau sa dansezi, si sa eviti filmele de groaza sau desene violente. Daca nu te poti linisti de unul singur, nu te speria daca te duci la psiholog. E chiar placut si vei afla multe lucruri interesante despre tine.Nu e o rusine mersul la psiholog, sa stii.
Stiu cum e, si eu am tot 14 ani si am patit chestia asta si am fost la un psiholog.Acolo nu am facut cine stie ce, dar m-a ajutat sa imi recapat increderea in sine.De aceea, iti recomand sa mergi la un psiholog, sau sa vorbesti cu cineva despre problemele tale, cum s-a mai spus, nu este o rusine sa mergi la psiholog.
Mario1996 întreabă: