| anda_2120 a întrebat:

Credeti ca la 10 ani ar fi normal sa am 40 kg sa am sanii marisori 1m si 44 cm si sa-mi fi venit ciclul de ja?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cristina_4754 a răspuns:

Fiecare se dezvolta in stilul ei. unele fete se dezvolta mai repede alte mai incet.da mi se pare normalwinking

13 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Ouau...la 10 ani, sanii marisori 1m si 44 cm, ouau!

1, 44 cm = 34 kg

Ciclul? Cat se poate de normal.

| IndescribableChild a răspuns:

Nu. Bat la pariu pe ce vrei ca esti grasa ^^

| Helioot a răspuns:

Deci! Nu nu cred, adica mi se pare ca te-ai maturizat prea repede, dar poate asa e gena! In sec 21 Copii la 11-13 ani au deja ciclu, suntem mai inalti si mai plinuti big grin! NU cred ca ar trebui sa o numesti o anormalitate, pur si simplu te-ai maturizat prea repede ca asa a fost sa fie, nu iti fa griji nu e nimic grav...Te pup

| hayley a răspuns:

Da, deoarece fiecare se dezvolta altfel. Fetelor le vine ciclul intre 9 - 16 ani, greutatea e normala si sanii fiecarei fete se dezvolta altfe. Nu-ti face griji. Esti OKwinking kiss

| ღRαmøOoღ a răspuns:

Nuu.ciclul iti vine la 12/14 ani.Cu 40 de kg nici cu asta nu prea e bine ar fi trebuit sa ai 37/38. 40 trebuia sa ai la 11 ani din cate stiu... eu am 16 ani si am 50 de kg. ca nici ca mine nu zic sa fii dar totusi incearca sa mai salbesti un kg... ar fi bine 39 sau daca nu poti macar mentinete asa pana la varsta de 11 ani. Sanii nu cred ca sunt vreo problema.nu conteaza sanii ca sunt mari sau mici.asta este dupa cum e dezvoltat corpul tau. Dupa parerea mea problema ta e ciclul dar oricum nu e chiar asa rau.
Funda?

| DidiLovesYou a răspuns:

Stai linistita nue nici o problema.Si eu am o veriosa care s-a aflat fix in aceeasi problema ca a ta.Nu e nimic grav.Fiecare se dezvolta in felul lui.

| ăăăă a răspuns:

Pai.la 10 ani thinking
eu zic ca e ok. pentru ca am o colega care si ei i-a venit ciclul la 10 ani.si i-au crescut sanii [ deci nu-ti face probleme.:d ]
eu zic ca este ok si cu cele 40 kg.dar sa faci si sport pentru a te mentine in forma si sa mananci echilibrat pentru a evita obezitatea.nu sunt eu experta.dar citesc mult chestii de genul tau.si spun ca nu este nicio probleme.
multa sanatate in continuare >big grin

| klau123ful a răspuns:

Hmmthinking esti dezvoltata atata tot nu e nimic

| Sp1r1dushuPrizmat1k a răspuns:

#lol nu cum naiba

| raulneamt a răspuns:

40KG sanii mari inaltimea is normale da de ciclu habar n-am cas baiat si eu in afara de sani si ciclu si greutate asa am fosttongue

| Joey a răspuns:

Nu prea e normal...

| elly_3875 a răspuns:

Esti norocoasa! eu cat mi-as dori sa am sani si nu-mi cresc ce sa ma fac? ai tai cum au crescut asa repede? ma rog si ai mei cresc dar este ciudat dar nu ma dor o fi normal?

| elly_3875 a răspuns:

Eu la 10-11 ani am 27-28-29 kg