| Fotbalistul a întrebat:

Credeti ca la 15 ani un penis de 13 cm si grosime de 12 poate fi normal?big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| inginer a răspuns:

Auzi, daca tot vrei sa stie toata lumea ce dimensiuni are, de ce nu ti le scrii pe pun tricou. Sau ii faci o poza si il printezi in marime naturala.

| mariaw a răspuns:

Of. uite cum prin simpla plasare(gresita si probabil intentionata) a unei cifre in fata lui 2 ofera fantezii fetelor. S-o trezeasca cineva din vis pe solicitatoarea de funda ALLE.

| RaR a răspuns:

Da e normal

| RaR a răspuns:

Da

| Alle_1389 a răspuns:

Da
normal
; x

Este destul de ok

Funda:X:X:X?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

12 grosime?
:O.
Elefantule.
Nu exista asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam putin 13laughing

Eu am 17 ani, dar il am de 19 straight face Ma rog, nu`i chiar asa mult.

La tine e cam putin frate!big grin

Opinia mea chatterbox

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum dracu grosime de 12?
Nimeni nu are 12 in grosime ar fi ca o conducta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abis cica nimeni nu are grosimea de 12? laughing ba cati ani aveti care lasati commuri aici? laughing Si da e putin... eu am 17... in jur de 19 - 20 si peste 12 grosime laughing rolling on the floor

| Dove a răspuns:

Grosime 12 nu cred ca exista asa ceva... dar daca nu minte credeti ca la ***** o sa le mai pese de lungime cand vad grosimea laughing. Si oricum fiecarui om ii creste n-o sa-i ramana asa.

| Fotbalistul explică:

Nu ma refer diametrul de 12rolling on the floor) circumferintabig grin diametrul este cam de 4, 8

| zSanta a răspuns:

Nu.