| troleibuz a întrebat:

Credeti ca oamenii care au experiente paranormale au probleme psihice nedepistate sau netratate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Nu toti, cei care au experienţe de genul sunt ori foarte, foarte beţi, ori sunt fumaţi, ori au tras ceva pe nas laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii da, unii nu. Multe se datorează dependențelor de substanțe sau unor coincidențe foarte dubioase ori o imaginație bogată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar, cu atât mai mult dacă și tu vezi/traiesti acele experiente paranormale.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Nu toți

| Gotti08 a răspuns:

Nu neaparat. Din ce stiu eu, sunt oameni care au capacitatea de a vedea si comunica cu spiritele. E un subiect aprins pe siteurile de stiinta.

| troleibuz explică (pentru Gotti08):

Ce site-uri de stiinta?

| Gotti08 a răspuns (pentru troleibuz):

Nu stiu daca am zis bine siteuri de stiinta. Sunt diverse articole pe descopera.ro, enigmatica.ro...

| raMLesS a răspuns (pentru Gotti08):

"Din ce stiu eu, sunt oameni care au capacitatea de a vedea si comunica cu spiritele" rolling on the floor laughing cand sunt fumati poate laughing)

| troleibuz explică (pentru Gotti08):

Acelea nu sunt site-uri de stiinta.