Doar o zi merge să nu mănânci nimic, dar nu vei elimina tot ce ai depus de Sărbători doar făcând asta.Dar dacă vrei să slăbeşti de ce nu o faci într-un mod mai sănătos?
Nu este sanatos postul negru, daca nu mananci nimic te poti imbolnavi de stomac. Nu este o buna metoda de detoxifiere, o metoda de detoxifiere este sa bei ceai sau sa mananci iaurt. In concluzie, nu te gandi sa tii post negru pentru ca este o idee rea.
Postul negru este sa nu mananci nimic si sa nu bei nimic, deci nici apa. Si nu este rau. Tata mereu tine si nu are probleme. Daca ai ambitie poti reusi sa-l tii!
Nu cred ca este asa de grav. exista multe persoane care tin post negru. daca te simti in stare sa-l ti. poti sa incerci dar sa stii ca a tine post negru nu inseamna doar sa nu mananci. ci si comportamentul tau joaca un rol important
Daca vrei sa ti post negru nu trebuie sa bei sau sa mananci ceva.Nu se intampla nimic daca ti post negru o zi, dar daca vrei sa nu se depuna nimic din ce ai mancat de sarbatori e mai recomandat sportul, iar ca sa nu ti mai faci grija ca o sa se depuna ce ai mancat de sarbatori iti recomand sa mananci cu masura
Te3oretic, poti trai doar cu apa in jur de o luna. Dar sa nu cumva sa faci prostia asta! Am inteles din multe posturi de-ale tale ca vrei sa slabesti da nu asta este solutia! Daca veri iti dau ID-ul meu ca sa iti zic ce sa faci pentru a slabi.
Elena1234456 întreabă: