Poti lua si fara reteta, eu asa le iau, folosesc yasmin, sunt cele mai bune... :p
Nu, nu poti lua. Nicxi o femeie nu e atat de tampita incat sa-si riste viata asa. in plus, daca esti activa sexual, oricum te duci regulat la ginecolog, iar daca nu esti activa sexual, nu ai nevoie de anticonceptionale
Bună.
Îți recomand să mergi la ginecologie, nu lua după ureche că riști să-ți faci rău.
Pa, pa.
Fetele care iau anticonceptionale inainte de 20 de ani, risca sa faca la maturitate cancer de san. Nu va jucati cu hormonii! Puneti-va partenerii sa foloseasca prezervativ!
Cel mai recomandat ar fi sa mergi la un ginecolog, nu-ti pune sanatatea in pericol.
Bună!
NU ai voie, sub nici o formă, să iei anticoncepţionale fără prescripţie medicală ( dacă te interesează sănătatea şi viitorul tău )!
Pentru detalii, vezi precizările pe care le-am făcut în răspunsurile celelalte...
Toate cele bune.
Se pot lua fara reteta, dar nu sunt indicate. Anticonceptionalele au foarte multe efecte secundare si fac mai mult rau decat bine.
Nu iti recomand pilulele pentru ca am auzit atatea despre ele, la naiba cu sexul asta nu? Poi incearca cu prezervativ.In cazul in care folosesti pilule consulta un ginevolog. neaparat.
Anticonceptionale nu se iau fara reteta trebuie sa merdi la medicul de familie sa iti daie reteta pa pa pa
RuxRuxi0843 întreabă: