| Tourniquet a întrebat:

Credeti ca sunt anemica? straight face Dupa ce am citit si eu pe net, da. Simptomele mele ar fi : dureri de cap (tampla, frunte si uneori ochii), ameteli cam mari, dureri de burta / greata, sunt obosita fizic cat si psihic, dar daca incerc sa ma culc stau in pat cu orele si de-abia pe la 1-2 seara adorm.
Ce credeti? :-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti sa sustii diagnosticul de anemie fara o analiza simpla de sange (hemoglobina sau hematocrit). daca vrei sa stii dupa simptome: 50% da, 50% nu.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numai analizele de sânge pot confirma o anemie sau altceva, nu noi aici pe site.
Pa, pa.

| solumaam a răspuns:

Cred ca trebuie sa consulti medicul ...insarcinata nu cred ca esti!

| pwp a răspuns:

Si eu am aceleasi simptome crying(

| gyna201 a răspuns:

S-ar putea sa fi anemica sa ai lipsa de calciu ori magneziu potasiu iti lipseste poate ceva in organism si de aceea poate nu esti pe pikioarele tale...vitaminele sunt foarte importante si ele au un rol important cel mai bine ar fi sa iti faci niste analize asa t convingi cel mai bine ce ai poate esti si un pic stresata sau cine stie... oricum sper sa t faci bine

| FreelancerTony a răspuns:

Ce greutate corporala ai, si ce inaltime?
Este posibil sa fie si din cauza stresului, nu neaparat anemie.