Fii grijuliu mai pe ocolite, intreaba-i de analize, daca "au loc" de genul ala de substante in corp.
Daca omul e fit, sanatos si activ, esti doar pisalog. Dar daca intr-adevar inclina spre probleme de la excesele pe care le face, e bine sa-i avertizezi fara a deveni enervant.
E normal sa-ti faci griji pentru sănătatea oamenilor dragi. Ti-as recomanda sa inveti si eticheta comunicarii cu parintii. In mare, ar trebui sa comunici cu blandete, respect, si empatie la momentele potrivite. Aceasta abordare trebuie sa comunice pe de-o parte iubirea si grija ta, iar pe de altă parte respectul tau fata de ei ca parintii tai si ca oameni suverani.
Nu e chiar asa complicat. Dar trebuie sa te gandesti un pic si sa te disciplinezi - ca sa nu mai dai curs automat la toate emotiile negative.
Da, lasa-i in pace.Si-au traiti viata cu silueta acum, lasa-i sa traiasca si sa se bucure de viata.Si eu tot anul am fost fit si acum de sarbatori m-am scapat si eu la prajitura si era sa le dau in cap la neamuri ca isi gasesc ei sa comenteze.
Daca nu consuma zahar poate sa consume si dublu grasime.
Ai auzit de multe ori că consumul de grăsimi te îngrașă, că contribuie la bolile de inimă, diabet și obezitate. Ți s-a spus că grăsimile saturate sunt rele și uleiurile vegetale sunt bune. Dar adevărul este departe de aceste afirmații. Află de ce ZAHĂRUL ESTE VINOVAT pentru tot!
In medicina exista un principiu: organismul isi ia ceea ce are nevoie. Daca a mancat 3 felii de paine cu unt, insamna ca a avut nevoie de astea si de untul acela. Deci esti prea rau cand faci observatie, medicina e treaba foarte grea si daca tot iti place, incepi sa inveti mai bine la biologie, la anatomie, la fizica si la chimie. Peste 20 de ani vei stii ce sa zici si ce sa nu zici.