| Yosefin a întrebat:

Credeti ca ti se mareste nasu de la cosuri si puncte negre?
E ciudat ca parintii mei nu au nasu mare si mie mi se pare ca il am putin mai mare.
Si sufar de acnee si puncte negre.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Doar poate parea mai mare. E adevarat ca in cazul tenului gras (asta ai tu daca zici ca ai puncte negre si cosuri) pielea e mai groasa si face nasul sa para un pic mai mare si din cauza porilor. Eu nu cred ca e asa evident, nu ai de ce sa te ingrijorezi.

| Freya1 a răspuns:

Dimensiunea nasului creste doar cand cresti tu si te dezvolti nu iti creste de la cosuri

| Adiadictie a răspuns:

Si eu ami doresc sa am. Trompa. dar degeaba

| JoookkkeeeRRR a răspuns:

Nu se mareste de la cosuri si punctelele negre, cine te-a pacalit?

| CristinaCMH a răspuns:

Nu ti se poate mari sau micsora nasul.
Pentru ca ai acnee, ti se poate parea ca nasul s-a "marit" din cauza umflaturilor.

| LaPrimevere a răspuns:

Pai...1.nu e obligatoriu sa ai nasul la fel ca parintii tai. (Genetica). 2. poate din cauza inflamatei pare mai mare in caz ca ai multe cosuri... de ce nu mergi la un dermatolog?

| Yosefin explică (pentru LaPrimevere):

Am mers si de cateva zile am inceput un tratament.

| Yosefin explică (pentru LaPrimevere):

Dar nu inteleg de ce am alta fizonomie .......amundoi au nasul normal. Eu dupa ce ca consider ca am nasu mare mai am si acnee si semne pe fata.

| LaPrimevere a răspuns (pentru Yosefin):

Pai poate unul dintre bunicii tai a avut nasul astfel...sau poate doar ti se pare tie. Oricum, s-a inventat rinoplastia.