| mIsTeR a întrebat:

Credeti ca vara este bine sa purtam bikinii? mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Din punct de vedere medical, nu prea e recomandat (nici tanga, nici bikini). Din punct de vedere estetic, depinde de cateva variabile (greutate, forma, densitate, pilozitate). Daca criterile estetice sunt indeplinite, ai de ales: cancer de piele vs sexyness. devil

auran
| auran a răspuns:

Daca nu ti-e teama de arsuri pe fundulet, este OK

| inna a răspuns:

Da de ce nu?

| alexam a răspuns:

NU mai stiu care sunt aia! Zau! Eu la facultate - in primul an fiind, in Bucurestiul glorios, am racit rau iarna purtand tanga, si de atunci simplu: iarna chilot intreg, vara tanga. PUNCT big grin Sper sa iti fie de folos raspunsul meu!

| claudya a răspuns:

Daca iti plac si ii suporti...cum crezi, dar nu folosi lenjerie intima decat din bumbac.

| gabrielutzu a răspuns:

Si iarna este bine sa porti, de ce nu, eu port bichini la ambele picioare si pe deasupra mai imi trag si vreo 2 perechi de sosete ca sa tina de cald, iar vara de obicei nu port ca folosesc sandale :laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea si eu sa umlu in bikini