| justanotherprettyface a întrebat:

Credeti daca am 13 ani imi mai pot indrepta dintii? adica am un dinte pe mandibula superioara crexcut mai sus si e foarte ascutit s-ar indrepta daca as purta aparat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| rosto a răspuns:

Da, dar poti sa mergi la un dentist si sa intrebi mai multe detalii. nu ezita sa porti aparatul, eu cunosc o fata care are 20 si ceva de ani si poarta aparat, si nu stiu care-i treaba, dar si-l "accesorizeaza" cu niste chestii colorate, mai ales verde si galben. mie imi place cum arata.

| Mar a răspuns:

Da normal ca poti sa ii indrepti.si eu am 13 ani si un dinte stramb si imi pun aparat. daca ti-ai pune aparat dintii ar arata perfect dupa ce l-ai scoate.oh go on. pupici kiss

| lolly_6164 a răspuns:

Cu siguranta se indreapta. ti-as recomanda aparatul fix, adica cel cu "patratele"pe fiecare dinte. ducreaza aproximativ 1 an, 1 an jumate pana se indreapta dar rezultatul e garantat.indreapta toti dintii si iti regleaza muscatura maxilarului.in plus am vazut ca e un trend in a purta aparat dentarhappy

| R0011 a răspuns:

Sigur ca da`. Si eu am 13 ani, si eu am aparat dentar`.:d Bafta!

| ForbiddenLove a răspuns:

Normal ca dintii se pot indrepta cu aparat...si eu am 13 ani si merg joia viitoare sa mi-l puna

| lovestory a răspuns:

Mergi la stomatolog, medicina a inaintat mult si la noi in tara, exista aparatura performanta.cred ca se poate rezolva

| GirlOfDeath a răspuns:

Nu stiu dar si eu am avut un canin asa.Si era ascutit.Am avut norocul sa se indrepte singur si poate ai si tu acest noroc.Acum am toti caninii foarte ascutiti si am niste colti de toata frumusetea zici ca sunt vampir.