Da, dar poti sa mergi la un dentist si sa intrebi mai multe detalii. nu ezita sa porti aparatul, eu cunosc o fata care are 20 si ceva de ani si poarta aparat, si nu stiu care-i treaba, dar si-l "accesorizeaza" cu niste chestii colorate, mai ales verde si galben. mie imi place cum arata.
Da normal ca poti sa ii indrepti.si eu am 13 ani si un dinte stramb si imi pun aparat. daca ti-ai pune aparat dintii ar arata perfect dupa ce l-ai scoate.. pupici
Cu siguranta se indreapta. ti-as recomanda aparatul fix, adica cel cu "patratele"pe fiecare dinte. ducreaza aproximativ 1 an, 1 an jumate pana se indreapta dar rezultatul e garantat.indreapta toti dintii si iti regleaza muscatura maxilarului.in plus am vazut ca e un trend in a purta aparat dentar
Normal ca dintii se pot indrepta cu aparat...si eu am 13 ani si merg joia viitoare sa mi-l puna
Mergi la stomatolog, medicina a inaintat mult si la noi in tara, exista aparatura performanta.cred ca se poate rezolva
Nu stiu dar si eu am avut un canin asa.Si era ascutit.Am avut norocul sa se indrepte singur si poate ai si tu acest noroc.Acum am toti caninii foarte ascutiti si am niste colti de toata frumusetea zici ca sunt vampir.