| cornculapte a întrebat:

Crinul dauneaza sanatatii daca il tii in camera in care dormi? In ce mod si in ce masura este daunator?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se spune ca parfumul emanat de crin, fiind foarte intens, induce stare de somnolenta accentuata. Este posibil, insa banuiesc ca trebuie sa fie vorba de un numar impresionant pentru a ajunge in pragul colapsului. E indicat sa pastrezi fereastra deschisa!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Adelina_2192 a răspuns:

Mi-amintesc ca bunica-mea imi zicea ca nu e bine sa tii flori de crini albi in camera in care dormi caci s-ar putea sa nu te mai trezestihee hee. Parintii mi-au spus ca mirosul acestor flori amplifica starea de somnolenta.

| ALY_2447 a răspuns:

Nu este daunator, dar cum ca emana un miros puternic risti sa te ineci in timpul noptii, dar nu te preocupa.

| CARLA_9114 a răspuns:

Nu se tin flori foarte parfumate in dormitor. Din cate stiu crinul imperial nu se tine in camera unde dormi.In general nu se tin multe flori in dormitor deoarece consuma oxigenul din camera.

| gabitza_6878 a răspuns:

Pe timpul zilei, cand e lumina incepe fotosinteza. In acest timp ele consuma co2,
noaptea, nefiind lumina ele respira oxigen...deci planta aia ia tot oxigenul si tie nu iti mai ramane nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se spune ca e consumator puternic de oxigen.Stiintific nu stiu cit e de exact ce se spune.