| R100 a întrebat:

CTB ( CETEBE ) - VITAMINA C... a folosit cineva?! Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vitamina C e bună pentru imunitate.
Pentru pete,
TRATAMENT CU LASER
Dacă semnele lăsate de acnee sunt adânci şi chiar au devenit pentru tine un complex, poţi încerca un tratament cu laser care diminuează considerabil cicatricile şi ajută la reînnoirea celulelor pielii.
SAU
Prin MICRODERMOABRAZIUNE
Este o procedură medicală care elimină primul strat al pielii. Atenţie, acest tratament se face numai cu ajutorul unui dermatolog de încredere! Este o procedură care te ajută să scapi de semnele lăsate de acnee, dar şi de coşuri sau riduri.
Te pup!

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Am folosit dar nu s a intamplat mare lucru

| R100 explică:

Pentru petele de la acnee...am uitat sa precizez. Mi-a zis o cosmeticeana si eram curioasa daca a incercat cineva si a mers bine.

| AlexBpm a răspuns (pentru R100):

Vitamina C e buna intr-adevar pentru imunitate dar pentru un efect pentru aceste pete incearca zeama de lamaie care e bogata in vitamina c si te dai unde ai nevoie dar sa nu abuzezi

| LittleButterfly a răspuns:

Am folosit eu, dar pentru imunitate, pentru ca raceam des. Din punctul asta de vedere, m-a ajutat foarte mult...In ceea ce priveste petele de la acnee, nu am auzit ca ar avea vreun efect asupra lor si desi am si eu pete, nu am observat nicio diminuare a urmelor thinking

| R100 explică (pentru LittleButterfly):

Inseamna ca nu mi-a zis doamna respectiva bine...Ea imi povestea ca.pot sa am petele astea doar pentru ca a fost mai lunga iarna..si sa imi iasa doar pe timpul cand nu e soare..si CETEBE ul sa ajute la imunitate..si atunci direct si pentru pete. De aia ma gandeam sa pun intrebare aici..ma gandeam ca stie cineva

| LittleButterfly a răspuns (pentru R100):

Se poate...In schimb, daca te intereseaza, pot sa iti spun ce crema folosesc eu pentru pete, fiind singura care chiar m-a ajutat thinking

Desigur...Chiar te rog

"Effaclar Duo" de la "La Roche-Posay". Eu obisnuiesc sa ma dau si dimineata si seara, dupa ce ma spal pe fata happy

Oh..fix acum m-am dat si eu. Dar parca e cu incetinitorul sad Nu mi se pare ca le vindeca... De cam jumate de luna il folosesc. Tu de cand il folosesti?

Eu cam de o luna jumate.Ce-i drept se vad mai greu efectele...Dar e singurul care am observat ca macar functioneaza straight face

Poate la mine e vinovat si tutunul..si poate si de asta sa imi apara..reapara.

Poate.Dar eu nu prea vad legatura big grin

| Maria_Ioja_1989 a răspuns:

Eu am folosit vitamina C de la Calivita si este ok.

Întrebări similare