Asa este, somnul prea mult este obositor. Daca ti-e somn de pe acum, incearca o activitate fizica moderata, cum ar fi o plimbare de seara pe malul unui rau/lac. Te intorci pe la 9 juma-10, faci un dus si apoi in pat.
Ideal ar fi sa fie mai rece, ca sa fie somnul si mai odihnitor.
Nevoia de somn difera de la persoana la persoana, dar obisnuit, la persoane mature, este in jur de 7 ore. Deci, daca te culci in jor de ora 23, ar trebui sa fii destul de odihnita ca sa te trezesti fara probleme la ora 6 dimineata.
Daca nu e complet ciclul, da.
Asa este, somnul prea mult este obositor. Daca ti-e somn de pe acum, incearca o activitate fizica moderata, cum ar fi o plimbare de seara pe malul unui rau/lac. Te intorci pe la 9 juma-10, faci un dus si apoi in pat.
Ideal ar fi sa fie mai rece, ca sa fie somnul si mai odihnitor.
Ideea este sa fii tu odihnita, incearca pe la 10-11 sa dormi Nu iti face griji ca o sa fii somnoroasa maine, cand ajungi acolo si o sa inceapa emotiile, iti va trece orice urma de somn
De ce să nu mă trezesc la 6?
Păi la 8 trebuie să fiu în sala de examen. Ca să mă îmbrac, spăl etc. trebuie să mă trezesc la 7. Ca să fac şi o înviorare de dimineaţă, mă trezesc la 6. Cam ăsta e programul meu.
Pentru organismul tau inca de copil(fara suparare)s-ar zice ca este bine sa dormi 10sau mai multe ore pentru a nu fi obosita! Asa ca, pentru a trece toate examenele cu 10 sau mai jos, ar trebui sa te culci la ora 20:00 sau, daca nu ai somn, la ora 21:00
dobrin1019 întreabă: