| thunder11 a întrebat:

Cu bani poti sa iti repari dintii mai usor decat fara bani? Adica daca platesti multi bani e mai usor sa iti faci dintii decat daca platesti mai putini?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De obicei la dentist nu prea dai bani putini. Restul ține de profesionalismul medicului stomatolog.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o logica intrebarea ta!

| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa nu dai nici un ban DACA inveti sa-ti speli corect dintii de 2 ori pe zi: dimineata la trezire si seara, inainte de culcare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu bani poti cumpara chestii, bine ai venit in realitate.

| sierra1 a răspuns:

Da, decât sărac și bolnav, mai bine bogat și sănătos

| nightghost96 a răspuns (pentru sierra1):

Eu o știu altfel. laughing Decât sărac și bogat, mai bine bolnav și sănătos!

| johnnny123 a răspuns:

Da, ai înțeles corect cum funcționează banii.

| ReddY25 a răspuns:

Banii fac legea

| nightghost96 a răspuns:

Lucrările dentare de regulă sunt foarte costisitoare. Adică costă mulți bani. Aici mă refer la lucrările mai complexe. Logic că ai nevoie de bani pentru orice. Și este mult mai ușor să te îngrijești de dantura ta dacă ai suma de bani necesară, pentru lucrarea respectivă. Nu trebuie să plătești mai mulți bani decât este nevoie pentru lucrare. Trebuie să plătești doar atât cât ți se cere. Acum dacă costă mult sau puțin, asta depinde de lucrare și/sau de puterea ta financiară.