| LovelyGirl4u a întrebat:

Cu cât alcool se intra in coma?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| DontActLikeMe a răspuns:

Depinde de toleranta persoanei si de cat de des obisnuieste sa bea.

| gabicoo a răspuns:

Muuuuult.

| Maraaaazzzz a răspuns:

O persoana care consuma pentru prima data alcool intr o cantitate medie poate intra in coma mai usor decat o persoana care consuma alcool zilnic intr o cantitate mare. Depinde de organism.

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde cine bea alcoolul, fiindca un copil sau adolescent poate intra in coma si dupa 1 singur pahar, fiindca ficatul nu poate sa proceseze alcoolul.

| Kufu95 a răspuns:

Depinde de corpul persoanei.

| ReddY25 a răspuns:

Suficienthappy

| Fandoenia a răspuns:

Foarte buna întrebarea. Mi-am pus aceeași întrebare ca și nealcoolic și fără toleranta la alcool, nu consumasem alcool niciodată am fost la 15 ani aproape de comă alcoolica, după spusele fratelui meu dar nu știu dacă e asa. Practic am consumat vreo 2 sticle de whiskey sau o sticla și ceva gen combinat cu vin și cu mai multe ce băuturi erau de la alții, le adăugăm și la un moment dat doar am lăsat capul pe spate, am leșinat și m-a luat el. În rest de vomitat și toate cele făcut pe mine, nu stăteam în picioare, dar tot nu a fost coma alcoolica deci iti dai seama cât e de greu sa intri în coma alcoolica? Eu am leșinat pana sa pot intra in coma alcoolica și aveam 15 ani, nu pusesem gura pe băutură. Fa tu socoteala cât trebuie sa bei, dacă ai mai și pus gura pe alcool în trecut pentru a intra în coma alcoolica. Și mai important, cum faci sa intri dacă leșini înainte de a intra? Poate numai sa leșini în pat și sa ai băutură la nas, te trezești și continui de unde ai rămas, sa strângi alcoolul tot în sânge în 24 ore altfel cum? Sa ne răspundă cei care știu.

| LisaJulie a răspuns:

Daca nu a mai consumat alcool nu este nevoie de o cantitate mare

Întrebări similare