Bună.
Durerea (tensiunea) poate să apară din ziua a 14-a ciclului până apare menstra. Cedează din cauza numărului scăzut de hormoni şi de aceea este recomandat ca un control ginecologic să fie făcut imediat după menstră fără contact sexual.
Durerea de la răceală este mult mai violentă în comparaţie cu sindromul premenstrual şi în mod deosebit în perioada sângerării.
Pa, pa.
Pe mine nu ma dor sanii, iar burta ma doare doar daca racesc, de cele mai multe ori.Stiu femei pe care nu le doare burta. O cunostinta a mers la medic, a facut tratament si nu o mai doare burta. Avea o raceala netratata. Daca ai dureri de burta cand ai menstruatie du-te la un medic ginecolog. S-ar putea sa poti scapa de aceste dureri.
Mie mi s-a întâmplat să mă doară sânii cam cu o săptămână înainte de venirea menstruaţiei. Cel puţin la mine aşa e. E normal să te doară înainte să vină şi înainte nu dor.
Buna! Cam la o saptamana. Te dor sanii. Da este ceva normal adica mie mi se m-ai intampla cateodata. buay diferenta dintre raceala si menstruatia aia cu durerile e ca la menst. te doare si mijlocul. te pup
Pe mine nu prea ma dor sanii inainte sa-mi vina.ma doare doar burta foarte tare cam 5 min.cand sunt racita ma doare burta normal dar inainte sa-mi vina parca imi baga cineva unghiile in burta.despre problema cu sanii este normal sa te mai doara.
fundita?
E normal sa te doara:X
si daca te doare burta nu inseamna ca-ti vine****** daca te doare pe jos atunci trebuie sa-ti vina
sper ca te-am ajutat
funda?:*
Pe mine nu ma dor sanii, burta ma doare putin.
Atunci in ultima zi.
Depinde de organism
anonim_4396 întreabă:
Biancasata întreabă:
dobrin1019 întreabă: