Felicitari si nu renunta, daca ai rezistat 2 saptamani, vei reusi sigur.SUCCES in continuare!
Nu prea iti inteleg intrebarea dar pot spune ca vointa si dorinta de a reusi in ceea ce iti propui. M-am lasat de fumat in urma cu 5 ani pur si simplu mi-am dat seama ca nu mai am nevoie de asa ceva, ca urmare a acestui lucru am inceput sa ma ingras, subliniez nu din cauza ca m-am lasat de fumat ci pentru ca m-am apucat de mancat in loc de fumat, acum am inceput si o cura de slabire am reusit cat de cat sa dau acele kg jos. Pot spune ca se poate, insa aveti nevoie si de sustinere din partea familiei.
Eu nu am incercat niciodata sa fumez si nici nu o sa incercMai mult risipesti bani degeaba si iti strici sanatatea.
Te felicit Ursulika pentru ca ai renuntat la tigari. O sa iti fie mult mai bine asa
@mariazet45
Eu am o problema mare cu slabitul...As putea sa slabesc... dar nu pot sa ma abtin...am unele momente in care ma apuca o stare-de-slabit geniala... dar nu dureaza...
ce sa fac?
Pai eu nu am vointa si nu ma pot lasa de ele. am 28 de ani si fumez de la 6 ani (cine vrea sa ma creada). nu trece o ora ca fumez iar. ce sa fac sa ma las in afara de vointa?
whitehair întreabă: