anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce ar trebui sa ma dau ca sa nu raman cu semne? m am oparit acum o luna jumatate si inca se mai vad urmele. e o portiune destul de mica dar ma deranjeaza. in unele locuri e alb in altele rosu, care culoare imi arata ca zona e mai afectata. ma mai ajuta neopreol, albusul de ou, crema de galbenle. stiti si altceva (nu mi s a dus pielea fiindca mi a trecut prin haine.. o alta intrebare importanta nu raman cu semne nu i asa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Contractubex este foarte bun daca ai rabdare sa te dai mai multe saptamani de 3-4 ori pe zi.

2 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Exista in farmacii spray-uri pentru arsuri.Să se taie un cartof si să se pună cu partea taiată pe arsură.Nu se aplică creme grase sau unguente deoarece acestea astupă porii şi agravează arsura. Aplicarea untului are acelaşi efect nedorit.

| G_Giulia_Iulia_1996 a răspuns:

Iti recomand pentru cicatrici sau urme unguentul Advantan, l-am folosit si eu. Am avut o cicatrice pe obraz facuta de la placa de intins parul si dupa ce mi-am aplicat Advantan timp de 2 sapt mi-a disparut. Medicul dermatolog mi-a recomandat acest unguent, costa 22 lei. Eu zic ca merita sa-l incerci.
P.S. Daca il folosesti trebuie sa-l aplici in strat subtire ca sa nu se irite pielea. Contine antibiotic. Verifica inainte de-al cumpara daca esti cumva alergica la vreun ingredient/substanta din unguent.