| d3utzsa a întrebat:

Cu ce as putea sa ma epilez in zona intima?big grin
saptamana asta o sa ma duc mai mereu la plaja si ma enerveaza ca de cate ori ma epilez imi apar brobonite
ce as putea sa fac sa nu mai imi apara?big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Georgi_4985 a răspuns:

Eu ti-as putea da o solutie eficienta care o folosesc si eu dar nu toate fetele rezista si mai putin prima oara.CEA MAI BUNA SOLUTIE este cea cu ceara fierbinte mai ales vara pentru ca nu te iriti si te poti face si inghinal si interfesier, eu ma fac de aproape 1 an si pot sa zic ca mi-e super bine, plus ca te poti face la 2 3 saptamana. si firul devenind mai subtire si mai rar.app sa nu te faci inainte de plaja ca te iriti( cel mai bine cu o zi inainte sau cu 12 ore inainte). Daca accepti solutia cu ceara du-te mai intai la un salon daca nu te poti face din prima singura pentru ca e mai greu prima oara.Succes,ai sa vezi ca am dreptate dupa ce o sa ai piele de bebe big grin

| PinkPanther a răspuns:

Georgi are deraptate, ceara e cea mai buna solutie, iti crezte dupa parul mai greu, mai subtire si chiar daca doareputin la inceput (depinde cum amre mana cea pe care o nimeresti) dupa 2-3 epilari nu mai ai probleme

| alinaiiiioana a răspuns:

Crema de la veet pentru zonele sensibile

succes